Alışveriş Sepeti 0 ürün
0,00 TL

COCONUT WAX 10 KG


Derecelendirme 0,00. Toplam oy 0.
Hindistan Cevizi Yağından üretilmiş bitkisel bir balmumu alternatifidir. Mum, balm ve merhem yapımı için kullanılır. Eritme noktası yaklaşık 55 derecedir. Kap içi mum için tek wax olarak kullanabilir, standard mumlar için max. %50 kullanılır. Maksimum mum esans tutma miktarı: %10dur. Kozmetik ürünler kullanım miktarı: %100'e kadar.

Fiyatı : 700,00 TL


Bookmark and Share
Bu Ürünü Tercih Edenlerin Satın Aldığı Diğer Ürünler ;